Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

17 Temmuz 2009 Cuma

Alvar Hanso üzerine bilgiler ve teoriler


Malum lostta açıklanamyan ve finalde çözülecek bir düğümde Alvar Hanso ve Hanso Foundation.Dharma'nın kurucus Alvar Hanso ile ilgili bilgilerimiz ABC'nin internet sitelerinden geliyor daha çok.

son hali:

1975


Hansolarla ilgi gerçek tarih kitaplarında gayet ilgin bilgiler mevcut:
Black Rock, 1881 yılında, altın arama işinden dönerken, Güney Hint Okyanusu’nda kayboldu. Belki de geminin ortadan yok olmasından daha ilginç olanı, olayların devam etmesiydi. Papua Yeni Gine’li tüccarlara göre, gemi limandan, Batı Afrika yönüne değil, doğu istikametine doğru ilerleyerek ayrıldı. Dikkatlerini çekmişti çünkü bu gemi, Endonezya ve Papua Yeni Gine arasında altın ve köle ticareti yapıyordu. Geminin gümrük beyanname kayıtlarına bakıldığında, Black Rock evvela Portsmouth Limanı’nın 23 numaralı iskelesinden denize açılmış ve aynı yere dönmesi düşünülmüştü. Ancak hiçbir şirket gemiye sahip çıkmamıştı. Gemi muhtemelen yaklaşık 40 mürettebat ve taşıdığı -sayısı bilinmeyen- kölelerle birlikte denizde kaybolmuştu. Gemi kaybolduğu sırada Magnus Hanso’nun idaresinde olduğu tahmin ediliyor.
Bu Magnus Hanso'nun Alvar Hanso'nun büyük babası olduğu tahmin ediliyor.

Alvar Hanso'nun Michael'ın Flashbacklerinde göründüğü iddia edilen bir bölüm geçti lostta.Kesinlik kazanamadı sadece bir benzerlikte olabilir bunu kararını siz verin:


Bir başka tahmine göre Hanso'lar aslında hala ada üzerindeki deneylerine devam ediyorlar.Dharmaville'e olanlar da bu deneylerin bir parçası.Dharma fikrini oluşturan Karen ve Gerald DeGroot'un da aslında düşündüklerinden farklı olarak Hanso tarafında yok edilmiş olabileceği düşünülebilir.
Oceanic'in düşmesi aslında Hanso'nun yaptırdığı bir şey.Jack ve diğerlerini adaya getirerek zamanla oynamaları test etti.Zamanda geri ve ileri giderek zamana nasıl müdahale edebildiklerini ve zamnın değiştirilip değiştirilmeyeceğini araştırıyorlar.
Desmond'un zamandaki değişikliklerden etkilenmemesi onun bu deneylerden farklı bir deneyde kullanmalarıydı.Ambarın kapağındaki yazı Desmondu bu olayların ve zaman gelgitlerinin dışında tutulma sebebini açıklıyordu: Karantina


Adaya gelen Bram ve İlianayı Hanso'nun tuttuğuda teoriler arasında.Asıl hiç bilinmeyen ve merak edilen şey Jacob ve siyahlı adamla Hanso'nun bağlantısı.Hanso kimin tarafında yada kim Hanso'nun tarafında hepsi Lost. 6. sezonda cevap bulacak sorular.

16 Temmuz 2009 Perşembe

Lost oyuncularından 6. sezon tahminleri


Josh Holloway (Sawyer)
“Büyük bir savaş patlıyacak ve herkes birbirini öldürmeye başlıyacak.En sonunda bazı farklı görüşler ortaya çıkacak.Kimileri adada kalmak kimileri de gitmek isteyecekler."

Elizabeth Mitchell (Juliet)
“Bence The Dark Tower isimli Stephen King kitabındaki olaylara benzer şeyler olacak ve biz daha önce olduğumuz yerlere geri döneceğiz.Juliet hiç adaya getirilmemiş olacak.Oceanic hiç düşmeyecek.Hiç kimse birbirini tanımıyacak.Ama zamanın doğası yüzünden aynı duruma tekrar geleceğiz.özetlemek gerekirse ” bu son sadece başka bir şeyin başlangıcı ” .


Dominic Monaghan (Charlie)
“Dizide sağ kalan kalan oyuncular iyinin tarafında mı yoksa kötünün yanında mı olacaklarına karar verecek ve büyük savaş başlayacak.Evangeline Lilly en iyi performansını sergileyip Altın Küre ödülünü alacak”

Daniel Dae Kim (Jin)

“Hepimiz Dharmaville‘e yerleşeceğiz.Kendi evlerimizi yapapıp Lost adasını turistik bir yer haline getirip milyon dolarlar kazanacağız. “

14 Temmuz 2009 Salı

Bram ve illana üzerine teoriler


Bram ve illana'nın Miles sayesinde adadan kurtulan Dharmalı çocuklardan olduğu üzerine yoğun tahminler var.Belki de bu mümkündür ve o çocuklar adayken tıpkı Ben gibi Diğerleriyle karşılaşmışlardır.Böyle ise İllana'nın Richardı eskiden tanıması ve Jacob'la da ilk kez adada tanıştığını doğrular.
Bir de şöyle bir şey varki Dharma çocukları bir şekilde dışarıya gittilerse bile hep geri geldiler.Aaron,Miles,Charlotte ve Daniel.Yani kimse Daniel'İn Elois Hawkinsle Charles Widmore'un oğlu olduğunu tahmin edemezdi fakat Elois ve Charles'ın adadan gönderilme sebebi Daniel'i doğurmuş olmalarıydı.Bu açıdan adaya kendi istekleriyle glen illanın ve belkide Bram'ın da adada doğduğu yüksek olasıkla doğru olabilir.

Bir de önemli bir konu daha var.illana ve bram'ın gelirken getirdikleri kutuda ne var?
seçenekleri elemek için tek bir ipucu var elimizde:
Lapidus kutu'nun içindekini gördü ve tepki verdi.Yani ya bildiği birşey yada tanıdığı bir kişi.Jacob'un son sözlerinde "Geliyorlar" dediği illana ve Bram'sa muhtemelen yanlarında getirdikleri gizemli şeyde son derece önemlidir.

1-Eğer bir nesneyse,bomba tarzı bir şey olabilir.Ve ya jacob'u kurtarmak için silah benzeri bir şey.İnsan ufak çaplı bir hidrojen bombası demekten kendini alamıyor.belki de başka bir patlamayla dengeyi sağlayacaklar.


2-Eğer bir kişiyse içindeki (ki bence öyle) Lapidusun tanıdığı ve senaryo gereği doğal olarak adayı etkileyecek biri.Olasılık olarak kutudaki kişini ve ya cesedin demek dha doğru olur herhalde bir kutuda olduğuna göre,olabileceği ihtimaller
-Jack'in babası (Oceanic düştükten sonra cesedi bulunamamıştı.)
-Oceanic 6'den biri
-Jacob ve Siyahlı Adam savaşını birebir etkileyecek biri.Belki de onlardan biri.Ben Richard Jacob vs.
Bana eğer içinde bir insan çıkacaksa buyük ihtimalle Jack ve Claire'in babası olacak gibi geliyor.

13 Temmuz 2009 Pazartesi

Lost indirmek için Forumu kullanınız.


Bazı arkadaşlar soruyorlar site google'da lost indir diyince çıkıyor ama eski sezonları falan indirecek yer yok burda diye.doğrudur burası lost 6. sezon sitesidir.eski sezon bölümlerini Buradan indirebilirsiniz.

;;

.