Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

13 Haziran 2009 Cumartesi

Lost giriş sahnesi için 5 teori


1- 6. sezon adaya bir uçak düşmesiyle başlayacak...
Jack bu uçakta olmayacak ve uçağın düştüğünü dışardan görecek... Ve bu uçak oceanic değil Ajire olacak... Yani Jack ormanda Ajire'nın düşüşünde sonra uyanacak.
PAtlattıkalrı bomba işe yarayacak ve oceanic 815 düşmeyecek fakat daha sonra Ajiraa'yla adaya düşmeyi seçtikleri için oradan yine adada kalacak.Muhtemeln bunun sonunda libby charlie gibi karakterler hiç ölmemiş olacak.

2-Richard'ı Black Rock'ın kamarasında göreceğiz.

3-Açılış sahnesinide bütün Oceanic 815 yolcularını göreceğiz.Jack ve Ana lucia barda oturup içer halde olacaklar.Jack Ana Lucia'ya uçağının gizemli bir adaya düşerken gördüğü bir rüyayı anlatacak.Ana Lucia ise
"It wasn't a dream. The plane crashed on the island."
"Rüya değildir.Uçak bir adanın üzerinde düştü" diyecek ve aniden Dharma revirindeki yatağından uyancak.

4-Jack Oceanic 815'de gözlerini açacak ve geleceği değiştirdiğini anlayacak.Fakat aklı 1977'yle bulunduğu zaman arasında gelgitler yaşayacak.

5-Açılış bir sienma salonudan olacak.Ekranda "Star Wars:The Empire Strikes Back" written by Hugo Reyes yazacak.

http://lost6altincisezon.blogspot.com için derlenip çevirilmiştir.

Sawyer ve claire videosu



güzle bir sawyer ve claire lost videosu.gayet romantik bir klip.Arkada çalan şarkı Love Song Requiem

11 Haziran 2009 Perşembe

Jack'ten açıklama ve 6. sezon spoilerları



Monte Carlo TV Festivaline katılan Matthew Fox, altıncı sezonda yaşanacaklar hakkında bazı ufak bilgiler verdi ve kendisi hakkında çok fazla konuşulan, dizinin sonunu bilip bilmediğiyle ilgili konuya açıklık getiridi..
- Matthew Fox (jack), daha önceden de diziyi izleyenler tarafından dedikodusu yapılan bir konuya açıklık getirdi ve dizinin büyük finalini bildiğini açıkladı..
- Jack ve John 6. sezonda başabaş gidebilirler.Fakat Matthew Fox burada gerçek John’dan mı yoksa sahte John’dan mı bahsediyor bu daha belli değil.
- 6. sezonun ilk bölümünün açılış sahnesi 5. sezon finalinde ne olduğunu açıklayacak ve izleyenler için hem şaşırtıcı hem de kafa karıştırıcı olacak...
- Yeni sezonun ilk 4-5 bölümülerinin ardından adadaki zaman çizgileri tek bir zamanda birleşecek ve geriye hiçbir flashback kalmayacak.
- Dizinin sonundan bahsederken Fox çeşitli sıfatlar kullandı,

Damon Lindelof’la son hakkında oldukça fazla konuştuğunu ve her defasında hikayenin bitişiyle ilgili "hareketli" bir izlenim elde ettiğini belirten Jack öteki kullandığı sıfatlar "güzel", "kurtarıcı", "üzücü" ve Fox, en son olarak "Mükemmel" olduğunu söyledi.
Bunları değerlendirirsek:
-sezon finali çok haraketli ve action dolu olacak.
-sonudan mutlu son oalcak ve belliki jack yaşayacak.
-üzücü olacak yani birilerini daha kaybedeceğiz,dizide yeni ölümlere hazırlıklı olun :(
-Ve tabiki diğer sezonlarda olduğu gibi lost 6.sezon'u mükemmel olacak

Bize ne olacak? Jack-kate videosu



Jack kate aşkını anlatan güzle bir lost videosu.
arkaplandaki müziğin ismi:White Oleander

10 Haziran 2009 Çarşamba

Heykelin Kimliğini açıklayan bulmaca

Wired Magazines’in Mayıs 2009 sayısında J.J Abrams tarafından hazırlanmış bir bulmaca vardı. Bulmaca,Lost’la ilgiliydi. Sayfa 104-105’de yer alan bu bulmaca çok karmaşık bir koddan meydana geliyordu.


Derginin okuyucularının internet üzerinden yürüttükleri yoğun uğraşlar sonucunda, Steven Bevacqua bulmacayı çözebilen ilk kişi oldu. İşte, bulmaca çözüldüğünde ortaya çıkan sonuç…

T H E F O U
R T O E D S
T A T U E I S
T A W E R E T

Bu bulmacadan sonra uzun zamandır tartışılan heykel’in kim olduğu konusuna da açıklık getirilmiş oluyor. Gizemli heykelimiz ‘’Tawaret’’

9 Haziran 2009 Salı

Sezon 6 trailer: Savaş -The war


jacop ve siyahlı adaın konuşmaları,Jhon Locke görüntüleri ile 6. sezonn üzerine merak uyandıran bir video.
Lost 6. sezon başladığında izle ve indir seçenekleriyle blogumuz hizmetinizde olacaktır.

8 Haziran 2009 Pazartesi

Herşey ilk bölümde saklı. Teori

lost bölüm 1
Senaristler tarafındanda söylendiğine göre 1. bölümü çok büyük bir önem taşıyor. Şimdiye kadar bazı sırlarını gördük. BlackSmoke uçağın yanından geçtiği sırada patlama oluyo vs., birde henüz göremediklerimiz var...
Dikkatinizi çekmek istediğim nokta dizinin önemli karakterlerinden Jack , Kate , Sawyer ve Sayid'in uçak kazasının enkazında insanlar koşuşurken orada olmamaları. Sadece Jack 'i görüyoruz , oda ormandan koşarak geliyor. Daha sonra Jack sırtındaki yaraya bakmak için ormanın bir köşesine doğru gittiğinde Kate'de ormanın ortasından çıkıyor.Belliki Kate,Sawyer ve Sayid de ormanda uyandılar.

Önemli karakterlerden olan John Locke,Jin ve daha önce ölmüş olan karakterler uçak enkazının yanındalar.En önemli nokta , ormanda uyananlar sadece 5. sezon finalinde hidrojen bombasını patlatan ekip yani.

Hidrojen bombasını patlatarak kazayı engelleyebilceklerini düşünüyorlar.Ancak bu çıkarımlarımla kaza engellenmeyecek ama bir şekilde kahramanlarımız 1. sezon 1. bölümdeki kazada uyanacak.

Claire 6. sezonda Losta dönüyor

claire lost
5. sezondaki yokluğunun ardından Emilie de Ravin, 6. sezonda Lost‘a kadrolu olarak dönüyor. Carlton Cuse “Claire‘in Lost‘a dönüşü için Damon da bende oldukça heyecan duyuyoruz, ama asıl heyecanımız, insanların onun dönüş şekliyle ilgili yaşayacakları tecrübe için.” diyor. Bu sözlerden anlaşıldığı üzere, Claire diziye olaylı bir dönüş yapacak. Karakterin yokluğu ve dönüşü ile ilgili Doc Jensen’in ortaya attığı teoriler şöyle:
Claire‘i Lost’a döndürecek her senaryo, 4. sezonun sonunda kayboluşuna sebep olan gizemli durumlara açıklık getirmeli, Christian Shepherd‘ın hayaleti 1. sezondan beri adaya dadanmış durumda olduğu için bir çoğumuz Claire‘in öldüğünü varsayıyoruz. Teorimiz şu; 5. sezon finalinde, Juliet Jughead’i patlatarak zamanı değiştirdi. Ve 6. sezon Claire‘in hayatta olduğu yeni bir zamanı anlatacak. Bir diğer teori ise, John Locke‘ın 5. sezonun yarısından itibaren bir sahtekar olduğunun açığa çıkmasıyla alakalı. Claire tıpkı 1. sezonda olduğu gibi, hiç bir şey hatırlamıyor olarak ormandan çıkıp gelecek ve hem kazazedeler hem de bizler merak içinde kalacağız: Gördüğümüz gerçekten Claire mi, yoksa tıpkı Locke gibi aralarına sızmaya çalışan bir sahtekar mı? Belki gelecek sezonun teması budur: Gerçekte kim sağ, kim ölü?

;;

.