Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

19 Haziran 2009 Cuma

Lost sezon 5 klibi



Güzel bir lost 5. sezon klibi.Bütün sezonu film şeridi gibi gözlerinizin önünde geçiriyor.
Arkaplandaki müzik:Mercutio, Your Destiny Is Coming
Lost 6. sezon izle ve indir seçenekleriyle blogumuz hizmetinizdedir.

18 Haziran 2009 Perşembe

Adem ve Havva teorisi

adem and eve

6. sezonun sonunda (veya finale yakın zamanlarda) sevilen bir çitfi kaybedebiliriz.
bu ya jack ve kate ya sawyer ve juliet,barnard ve rose ya da charlie ve claire olabilir.Bunun dayanağı ise sezon 1de bulunan ve hala açıklanmamış olan Adem ve Havva (Adam&Eve) olarak adlandırılan iskeletlerin sırrını bu sezonda öğreneceğimizdir.
buna göre ihtimalleri gözden geçirirsek
1-Charlie ve Claire: %1
charlie'nin hala geri döneceği bir sır ve dönse bile yapımcılar Claire ile Aaron'u kavuşturup bir mutlu son sağlamak isteyecekleri için zor bir ihtimal
2-Jack ve Kate: %9
Kate'in bitmek bilmeyen geri dönmeme isteğine belki sonunda Jack de uyacak ve birşekilde/bir şey için,adada kalacaklar.Belki sadece huzurlu bir ömür için veya adanın sırrını keşfedecekleri için veya geride dönecek hiçbir sebepleri kalmayacağı için. Ama bunu en büyük ihtimal olmamasının sebebi başroldeki Jack'in daha mutlu bir sonla veda etmesini isteyebilirler
3-Sawyer ve Juliet %45
olabilitesi en yüksek ihtimal bu gözüküyor.Sawyer'ın Juliet'in kendilerini başkalarını için feda etme dürtüsü malum.Yine bir şekilde diğerlerinin sağlıklı bir şekilde kurtulması için kendilerini feda edebilir ve adada kalabilirler.Keza zaten Sawyer'ın gidecee bir yeri yok.Başka bir ihtimalde de Sawyer istediği statülü,güzel hayatı adada devam ettirebilir ve Juliet de burada doktor olarak insanları iyileştirir.
4-Bernard ve Rose %45
diğer bir olabilitesi yüksek ihtimal.Malum Rose adadayken hastalığı ilerlemiyor ve bu yüzden onlar hayatlarının sonuna kadar adada kalacaklar.Ayrıca yaşadıkları sahil iskeletlerin bulunduğu yere de yakın.Ayrıca iskeletlerde hatırlıyorsanız iki adet taş bulmuştu jack biri siyah biri beyaz.. Bu taşların imgesel olarak Rose ve Bernardı simgeliyor olabilir...

slayer tarafından
http://lost6altincisezon.blogspot.com için yazılmıştır.

17 Haziran 2009 Çarşamba


Benjamin Linus'u canlandıran Michael Emerson True Blood dizisinin premimerinde altıncı sezon ile ilgili soruları yanıtladı.Kahramanlarımıza ve "Diğerleri"ne neler olacağı ile pek çok soru yöneltildi.Emerson
"Ben ile ilgili yeni sezonda önemli bir rolü olacağını düşünüyorum" ve"umarım son final bölümüne kadar hayatta kalacak" dedi.
Senaryoyu ve Ben karakterini yorumlarken:
"Ben gizli çıkışlar için mükemmel bir adam.Her zaman bi yerlerden kaçabilir.Okyanusun üzerinde bir odun parçasıyla veya bir halatla veya gizli bir kapıyla veya bilirsiniz bir Ekvator pasaportu ve lastik çanta ile.Muhtmelen sonuna kadar hayatta kalacak."
5. sezon bölüm finali için ise:
"Onunla gurur duyuyorum. Her zaman kendine has iyi bir babaydı öyle değil mi? Jacob da ona gidip de ona olanlar için ne düşünüyorsun diye sordu.Ben de onu bıçakladım"

http://lost6altincisezon.blogspot.com/ için çevrilip düzenlenmiştir.

16 Haziran 2009 Salı

charlie

ABC de Dominic Monaghan yaptığı açıklamada 6. sezonda Charlie,Shannon,Claire gibi uzun zamandır görmediğimiz ve ya ölü olan oyuncuları göreceğimizi söyledi.Bununla ilgili net açıklamanında 2 haftaya kadar yapılacağı söyleniyor.
buna göre bir değerlendirme yaparsak
6. sezon giriş sahnesi teorileri

Bu konudaki maddelere göre ihtimaller ya 1. yada 3. madde olarak gözüküyor. Eğer 1. maddedeki gibiyse hiçbiri ölmemiş olacak.Ama yok eğer 3. maddedeki gibi olursa maalesef Charli,Shannon ve diğerleri hayatta olmayacak.
Bu arada Lost fanları arasından yapılmış bir ankette kimi altıncı sezonda lostta görmek istersiniz sonuçlarınıda vereyim:
43.4% Charlie
11.4% Eko
11.1% Daniel
9.2% Libby
8.9% Boone
7.0% Shannon
3.2% Ana-Lucia
2.8% Charlotte
1.8% Michael
0.6% Nikki
0.5% Paolo

15 Haziran 2009 Pazartesi

lost sezon 5 finali untangled videosu



lost untangled. sezon 5'de olan olayları esprili bir dille anlatna ABC yapımıdır. Bu da sezon finali ve gözden kaçan ufak ayrıntıların anlatıldığı sezon 5 in son untangled'ıdır. sezon 6 başladığından bütün bölümleri izle ve indir seçenekleriyle sunarken eğer untangledlar devam ederse onlarıda yayınlayacağız. iyi seyirler

;;

.