Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

21 Kasım 2009 Cumartesi

Rebecca Mader final sezonunda tekrar Lostta

charlotte

Charlotte karakteriyle gördüğüm ve dizide ölen Rebecca Mader bu Sezon tekrar karşımızda,onunla Recon isimli 8. bölümde karşılacağız.Sawyer'ın çevresinde geçen bölümde Sawyer Charlotte ile karşılaşır.Charlotte adada olanları hatırlamaz fakat Sawyer onun adadaki çocuk olduğunu bildiği için onula temas halindedir.Sonunda ona adayla hakkındaki bildiklerini anlatır ve Charlotte'dan Charles Widmore ile bağlantıya geçmesini ister.Yüksek doğruluklu spoilerlar böyle,ayrıca bu bölümde çeşitli asyalı adamların olacağı da söyleniyor.

17 Kasım 2009 Salı

Jacobu altıncı sezonda tekrar göreceğiz

jacob

Mark Pellegrino ile yapılan röportajda Lost 6. sezonda tekrar bulunacağını açıkladı.Jacbo karakterinin aslında ne olduğuna dair gerçekleri bildiğini fakat açıklayamayacağını da sözlerine ekledi.Ben tarafından öldürülen Jacob'un bir flashback mi yoksa gerçekten ölmeden mi göreceğiz belli değil.
Kişisel tahminim jacobu sapasağlam göreceğimiz yönünde,yani charlie,doktor arzt,alex gibi ölmüş karakterleri sağlıklı görürken yine adada öldürülen Jacob'un dea geri dönmemesi için hiçbir sebep yok.

;;

.