Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

14 Temmuz 2009 Salı

Bram ve illana üzerine teoriler


Bram ve illana'nın Miles sayesinde adadan kurtulan Dharmalı çocuklardan olduğu üzerine yoğun tahminler var.Belki de bu mümkündür ve o çocuklar adayken tıpkı Ben gibi Diğerleriyle karşılaşmışlardır.Böyle ise İllana'nın Richardı eskiden tanıması ve Jacob'la da ilk kez adada tanıştığını doğrular.
Bir de şöyle bir şey varki Dharma çocukları bir şekilde dışarıya gittilerse bile hep geri geldiler.Aaron,Miles,Charlotte ve Daniel.Yani kimse Daniel'İn Elois Hawkinsle Charles Widmore'un oğlu olduğunu tahmin edemezdi fakat Elois ve Charles'ın adadan gönderilme sebebi Daniel'i doğurmuş olmalarıydı.Bu açıdan adaya kendi istekleriyle glen illanın ve belkide Bram'ın da adada doğduğu yüksek olasıkla doğru olabilir.

Bir de önemli bir konu daha var.illana ve bram'ın gelirken getirdikleri kutuda ne var?
seçenekleri elemek için tek bir ipucu var elimizde:
Lapidus kutu'nun içindekini gördü ve tepki verdi.Yani ya bildiği birşey yada tanıdığı bir kişi.Jacob'un son sözlerinde "Geliyorlar" dediği illana ve Bram'sa muhtemelen yanlarında getirdikleri gizemli şeyde son derece önemlidir.

1-Eğer bir nesneyse,bomba tarzı bir şey olabilir.Ve ya jacob'u kurtarmak için silah benzeri bir şey.İnsan ufak çaplı bir hidrojen bombası demekten kendini alamıyor.belki de başka bir patlamayla dengeyi sağlayacaklar.


2-Eğer bir kişiyse içindeki (ki bence öyle) Lapidusun tanıdığı ve senaryo gereği doğal olarak adayı etkileyecek biri.Olasılık olarak kutudaki kişini ve ya cesedin demek dha doğru olur herhalde bir kutuda olduğuna göre,olabileceği ihtimaller
-Jack'in babası (Oceanic düştükten sonra cesedi bulunamamıştı.)
-Oceanic 6'den biri
-Jacob ve Siyahlı Adam savaşını birebir etkileyecek biri.Belki de onlardan biri.Ben Richard Jacob vs.
Bana eğer içinde bir insan çıkacaksa buyük ihtimalle Jack ve Claire'in babası olacak gibi geliyor.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

ya o kutu 5. sezon finelinin sonuna doğru gösterildi zaten için lock2ın cesedi vardı

Yorum Gönder

Yorum yapmak için Google (gmail) veya diğer ortak site hesaplarından birine sahip olmalısınız.

.