Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

31 Temmuz 2009 Cuma

Juliet'i ne zaman göreceğiz? röportaj


Yapılan açıklamalardan eski bölümler gördüğümüz karakterleri 6. sezonda tekrar göreceğimizi biliyoruz,ama ne zaman göreceğiz?
Bununla ilgili julietten kendisini ne zaman göreceğimize dair tahmin almışlar.

-Damon Lindelof ve Carlton Cuse (lost'un yapımcıları)bu sezon Juliet'i tekrar göreceğimizi söyledi.Sizce ne zaman göreceğiz?
Olanların arkasından hemen olmasada gayet çabuk bence ve bu herksi tatmin eden bir sahne olacak..

Comic con'da anladığımıza göre herşey sıfırlanabilir.Sizce Juliet şu anda eski mutlu hayatını mı yaşıyor?
Böyle olması muhteşem olurdu. Gerçekten böyle bir mutluluğu hak etti ama biliyorsunuz şu herifler [Damon ve Carlton], çok şeytaniler. Onların şeytaniliği dehalarından geliyor,fakat yine de bir yolunu bulacağını düşünüyorum. Umarım herşeyden sonra aradığı mutlu hayata kavuşur çünkü buna ulaşmak için çok çalıştı.

28 Temmuz 2009 Salı

Lost festivalinden videolar


Üstteki logo lostun resmi final sezonu logosudur.şimdlik en iyi çekim bu.
allta festivalden çekilmiş bazı videolar vardır.Ordaki ortamı görmek isteyenler ve ya lost oyuncuları özleyenler izleyip hasret giderebilir:)











Lost 6. sezon izle ve indir seçenekleriyle blogumuz hizmetinizdedir.

27 Temmuz 2009 Pazartesi


Yapımcılar sonunda açıkladı!
-Daniel Faraday veJuliet 6. sezonda bulunacaklar!
-Dizinin ilk sezonlarında sonra hiç ortada gözükmeyen kerakterler geri dönecekler (muhtemelen Charlie ve Michael,düşük ihtimal Mr Eko)
-6. sezonda yeni bir anlatım dili olacak.yani nasıl ilk sezonlarda flashbackli bir anlatım dili,sonlarda flash forwardlı bir anlatım dili varsa bu sefer bunlardan farklı birşey olacak.Gerçekten final sezonuna yakışır bir çalışma hazırlıyorlar.
-Bu arada Hurley'le yapılan röportajda büyük finalde aslında hiç bir şeyin olmayacağı yada zamanı geri alıp herşeyi durduracakları gibibir final olabilir mi diye soruldu.cevabında dizide yaşananları hiç olmamış gibi gösterecek bir final olmayacağını söyleyere "Bu hayranlarımıza büyük bir ihanet olur" dedi

26 Temmuz 2009 Pazar

Açık arttırmadaki Lost eşyaları!

San Diego'daki comic con'da Lostta kullanılar bir kısım eşya açık arttırmayla hayranlara satıldı.Pek çok kişinin keşke bende de olsa diyeceği türden bir mezat oldu denilebilir.işte festivalde satılan eşyalardan bazıları:

Meryem heykelleri (içi dolu değil ama :) )

Drive Shaft aksesuarı

Jin'in kelepçesi

Dharma marka rom (sawyer'ın favorisi)

Charlie'nin gitarı

Kate'in minik uçağı

Lost festivalinde yayınlanan Hurley'nin tavukçusunun reklam filmi kafalarda soru işareti bıraktı.Filmde Avusturalyaya dönüp yeniden tavukçu açan Hurley var.
Kimi fanlar bu promoda aslında 6. sezonun sonunda Hurley'nin ölmeyeceğini ve böyle bir yaşam kuracağının belirtildiğini düşünüyor.Bunun sadece amaçsız eğlence gibi için çekilmiş bir video olma olasılığıda bir gerçek fakat lost'ta amaçsız şeyler pek olmaz malum:)
buyrun izleyin:

;;

.