Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

17 Temmuz 2009 Cuma

Alvar Hanso üzerine bilgiler ve teoriler


Malum lostta açıklanamyan ve finalde çözülecek bir düğümde Alvar Hanso ve Hanso Foundation.Dharma'nın kurucus Alvar Hanso ile ilgili bilgilerimiz ABC'nin internet sitelerinden geliyor daha çok.

son hali:

1975


Hansolarla ilgi gerçek tarih kitaplarında gayet ilgin bilgiler mevcut:
Black Rock, 1881 yılında, altın arama işinden dönerken, Güney Hint Okyanusu’nda kayboldu. Belki de geminin ortadan yok olmasından daha ilginç olanı, olayların devam etmesiydi. Papua Yeni Gine’li tüccarlara göre, gemi limandan, Batı Afrika yönüne değil, doğu istikametine doğru ilerleyerek ayrıldı. Dikkatlerini çekmişti çünkü bu gemi, Endonezya ve Papua Yeni Gine arasında altın ve köle ticareti yapıyordu. Geminin gümrük beyanname kayıtlarına bakıldığında, Black Rock evvela Portsmouth Limanı’nın 23 numaralı iskelesinden denize açılmış ve aynı yere dönmesi düşünülmüştü. Ancak hiçbir şirket gemiye sahip çıkmamıştı. Gemi muhtemelen yaklaşık 40 mürettebat ve taşıdığı -sayısı bilinmeyen- kölelerle birlikte denizde kaybolmuştu. Gemi kaybolduğu sırada Magnus Hanso’nun idaresinde olduğu tahmin ediliyor.
Bu Magnus Hanso'nun Alvar Hanso'nun büyük babası olduğu tahmin ediliyor.

Alvar Hanso'nun Michael'ın Flashbacklerinde göründüğü iddia edilen bir bölüm geçti lostta.Kesinlik kazanamadı sadece bir benzerlikte olabilir bunu kararını siz verin:


Bir başka tahmine göre Hanso'lar aslında hala ada üzerindeki deneylerine devam ediyorlar.Dharmaville'e olanlar da bu deneylerin bir parçası.Dharma fikrini oluşturan Karen ve Gerald DeGroot'un da aslında düşündüklerinden farklı olarak Hanso tarafında yok edilmiş olabileceği düşünülebilir.
Oceanic'in düşmesi aslında Hanso'nun yaptırdığı bir şey.Jack ve diğerlerini adaya getirerek zamanla oynamaları test etti.Zamanda geri ve ileri giderek zamana nasıl müdahale edebildiklerini ve zamnın değiştirilip değiştirilmeyeceğini araştırıyorlar.
Desmond'un zamandaki değişikliklerden etkilenmemesi onun bu deneylerden farklı bir deneyde kullanmalarıydı.Ambarın kapağındaki yazı Desmondu bu olayların ve zaman gelgitlerinin dışında tutulma sebebini açıklıyordu: Karantina


Adaya gelen Bram ve İlianayı Hanso'nun tuttuğuda teoriler arasında.Asıl hiç bilinmeyen ve merak edilen şey Jacob ve siyahlı adamla Hanso'nun bağlantısı.Hanso kimin tarafında yada kim Hanso'nun tarafında hepsi Lost. 6. sezonda cevap bulacak sorular.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

eee 6. sezonun yeni oyuncusu sezon John Hawkes hansonun gençliğine çok benziyor

Yorum Gönder

Yorum yapmak için Google (gmail) veya diğer ortak site hesaplarından birine sahip olmalısınız.

.