Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

11 Haziran 2009 Perşembe

Jack'ten açıklama ve 6. sezon spoilerları



Monte Carlo TV Festivaline katılan Matthew Fox, altıncı sezonda yaşanacaklar hakkında bazı ufak bilgiler verdi ve kendisi hakkında çok fazla konuşulan, dizinin sonunu bilip bilmediğiyle ilgili konuya açıklık getiridi..
- Matthew Fox (jack), daha önceden de diziyi izleyenler tarafından dedikodusu yapılan bir konuya açıklık getirdi ve dizinin büyük finalini bildiğini açıkladı..
- Jack ve John 6. sezonda başabaş gidebilirler.Fakat Matthew Fox burada gerçek John’dan mı yoksa sahte John’dan mı bahsediyor bu daha belli değil.
- 6. sezonun ilk bölümünün açılış sahnesi 5. sezon finalinde ne olduğunu açıklayacak ve izleyenler için hem şaşırtıcı hem de kafa karıştırıcı olacak...
- Yeni sezonun ilk 4-5 bölümülerinin ardından adadaki zaman çizgileri tek bir zamanda birleşecek ve geriye hiçbir flashback kalmayacak.
- Dizinin sonundan bahsederken Fox çeşitli sıfatlar kullandı,

Damon Lindelof’la son hakkında oldukça fazla konuştuğunu ve her defasında hikayenin bitişiyle ilgili "hareketli" bir izlenim elde ettiğini belirten Jack öteki kullandığı sıfatlar "güzel", "kurtarıcı", "üzücü" ve Fox, en son olarak "Mükemmel" olduğunu söyledi.
Bunları değerlendirirsek:
-sezon finali çok haraketli ve action dolu olacak.
-sonudan mutlu son oalcak ve belliki jack yaşayacak.
-üzücü olacak yani birilerini daha kaybedeceğiz,dizide yeni ölümlere hazırlıklı olun :(
-Ve tabiki diğer sezonlarda olduğu gibi lost 6.sezon'u mükemmel olacak

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmak için Google (gmail) veya diğer ortak site hesaplarından birine sahip olmalısınız.

.