Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Claire'e ne oldu teorisi


Claire Aaron'u bırakıp Christianla birlikte kaldığını biliyoruz.Keza Christian'ın Jacob olduğunuda.
Muhtemelen Cevap 1. bölümdeki Claire'in günlüğünden yazan bir cümlede gizli:
"I had that weird dream again. The one with the black rock I can’t get away from. I tried to leave it but it won’t let me"
"O Garip rüyayı gördüm yine.Biriyle Kara(siyah) Kayadaydım ve ondan kaçamıyorum. Onu terk etmeye çalışıyorum ama izin vermiyor."

Burda bilinçaltında sürekli tetikleyen bir şeyin etkisiyle gördüğünü söylemek yanlış olmaz.Jacob bütün yolcuların geçmişlerine gidip onlarla temas kurduğunda belki de onlara bir takım şeyler verdi.Bilgiler olabilir,görev olabilir belki de böly ebilinçaltındaki bir imge olabilir.Diğer bir ihtimalde Adadaki sürekli gidip gelen zaman/mekan karmaşasının etkisiyle Claire gelecekte olan bir şeyi geçmişinde sürekli gördü.
Yalnız bu yazıda bir olmsuzluk olduğunu fark etmişsinizdir.Zorla alıkonulduğuna dair bir şeyler var.Burda düşünülmesi gereken Christianın gerçekte kim olduğu.Eğer Jacob ise Jacob'un kötü olduğunu çıkartabiliriz.BÖylece bütün Lost Teorisini etkileyecek bir şeye ulaşmış oluruz.Kahramanlarımızın savaşması gereken kötülük Jacobdur aslında.
Yok eğer Christian Siyahlı adamsa (onun daha önce Ben'in karşısında Alex şeklinde göründüğünü gördük) o zaman en başından beri Jacob'a karşı organize bir komplo vardır demek oluyor.Bu da görünenler olduğu gibi olduğunu ve Jack ve diğerlerinin Jacob'u kurtarmaya çalışacağını söyleyebiliriz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bnce siyah duman yani 5. sezon finelinin başında gördüğümüz siyah adam ve christianın kılığına girmişti

Yorum Gönder

Yorum yapmak için Google (gmail) veya diğer ortak site hesaplarından birine sahip olmalısınız.

.