Lost 6. sezon sitesine hoşgeldiniz!

23 Haziran 2009 Salı

Richard neden yaşlanmıyor teorileri

richard alpert
Dizinin başından beri Richard Alpert'i hep gördük.Günümüz zamnındada 1970lerde de her zaman aynıydı.
Juliet onun için "her zaman bu burdadır"
Ben onun hakkında bir Danışman olduğunu ve çok uzun zamandır adda olduğunu söyledi. Daha öncede doğumgününü haıtlıyor musun şeklinde bir takılmada bulunmuştu.
5. sezonda ise yaşlanmamasının sebebinin Jacob'un ona verdiği bir yetenek olduğunu öğrendik.Ayrıca illiana ona Richardus gibi antk bir isimle seslendi.

Eldeki kesin bilgiler böyle, bundan sonrakiler ise teori alternatfleri:
1-iyilik ve kötülük arasındaki bir savaş olduğunu idda eden teorilere göre düşünürsek Richard adanın var oluşundan beri bu maçın hakemliğini yapıyor. Bu işi ona jacob verdiği için tarafını bilemiyoruz.Eğer Jacob iyiyse o da iyilerin tarafından yoksa siyahlı adam iyise Richard bebek yüzü altında kötülük için çalışıyor.

2-Jacob siyahlı adamın kardeşidir teorisinin doğru olduğunu varsayarsak.
Temelimizi hristiyanlığa dayandırrısak bu sefer Kutsal kase hikayesine gideceğiz.
İsa'nın kanını içeren bu kaseden içinlerin ölümsüz olacağı söylenir.Bir açıdan adanın bütün iyileştirici gücünü,mucizelerini de buradan aldığı iddia edilebilir.Eğer Jacob kötüyse,bu gücü kendi sitediği şekilde kullanmak için almıştır.Eğer iyiyse bu güç kötü kişilerin eline geçmek üzeridir.Bu arada İndiana Jones Son macera filminde de vardı bu kutsal kasenin bekçisi olan ölümsüz şövalye.Gerçi o çok yaşlanmıştı Richard zaman geçtikçe yaşlancağına daha bir tarz yapıyor saçları şekil alıyor,giysilerini düzeltiyor.
Eğer böyleyse illiana Richardı ve Jacob'u tanıdğına göre ona da ölümsüzlük verilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmak için Google (gmail) veya diğer ortak site hesaplarından birine sahip olmalısınız.

.